maanantai 28. toukokuuta 2012

Beginning

Heippa!

Tässä olisi uuden blogin alku. :) Idea blogille lähti siitä, että olen alkanut tuntea palavaa halua kirjoitella omista ajatuksistani ja kokemuksistani johonkin ylös. Itseasiassa minulla on toinenkin blogi, mutta haluan pitää nämä asiat siitä erillään. Lisäksi se kuva, minkä minusta saa tuon toisen blogin kautta, on eri kuin oikea minä. Tai näin ainakin koen sen. Siksi haluan aloittaa tästä puhtaalta pöydältä, täysin omana itsenäni.

Joten, ehkä kerron alkuun jotain itsestäni.. Olen 18 -vuotias nuori nainen Länsi-Suomesta ja lakkiaisiani vietetään itseasiassa tämän viikon lauantaina! :) Tulevaisuudessa voisin haluta opiskella jotain biologiaan tai hyvinvointiin liittyvää, mutta aika näyttää mihin päädyn. Kiinnostukseni kohteita on yleisesti siis yhä enenevässä määrin kaikki ekologisuuteen, kestävään kehitykseen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen. Siitä blogin nimikin, niitä pieniä vihreitä helmiä elämässä. :)


Ekologisuus näkyy lähes joka asiassa elämässäni. Se on mukana oikeastaan jokaisessa valinnassa ja päätöksessä, tavassa ja tottumuksessa. Näistä tulenkin rustailemaan lisää myöhemmin. Taipaleeni kohti ekologisempaa elämää on pikkuhiljaa vahvistunut vuosien varrella, ja nyt olenkin ehkä jonkinlainen "ekohippi", vaikken varsinaisesti koe olevani sellainen. :D Ekologisuus nyt vaan on niin vahvasti osa minua, etten osaisi edes ajatellakaan elämää ilman sitä. Mutta en oikeastaan osaa sanoa, mistä tämä tie edes sai alkunsa... Ehkäpä rakkaudestani luontoon? Luonto nimittäin on aina ollut ja tulee varmasti olemaan tärkeä osa elämässäni.

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät taas alkoivat kiinnostaa, kun aloin selvitellä epäämäräistä oirehteluani. Siitä enemmän toisessa postauksessa, mutta lyhyesti sanottuna: tällä hetkellä menen ns. paleoruokavaliolla, jossa viljat ja maito on 100% poissa. Vointini on hurjasti parempi, mutta vielä on matkaa. :) Mutta myös ruuasta siis tulossa tekstiä!


Vielä pähkinänkuoressa: tämän blogin perustin, koska haluan kirjoitella ylös ajatuksiani, kokemuksiani ja tuntemuksiani, vähän kuin päiväkirjana. Tänne on tulossa mm. kirppislöytöjäni (rakastan kirppiksiä!), bongauksia maailmalta ja havaintoja omasta elämästä. :)

Tervetuloa mukaan! Kommenttiakin saa toki jättää ja klikata itsensä lukijaksi. ;)

2 kommenttia :

 1. Moikka!

  Olipa kiva löytää blogiisi, lueskelin postauksiasi mielenkiinnolla läpi. Kirjoittelin itsekin samantyylisistä aiheista blogia, mutta se sitten jotenkin jäi opiskelukiireiden takia väliin.

  Jatkan varmasti lueskelua :)

  - Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Mia,

   Voi kiitos päivän piristyksestä ihanan kommentin johdosta! Kiva kuulla että juttuni kiinnostavat! :)

   Harmi ettei omalle blogillesi löytynyt opiskelulta aikaa, olisi ollut mukava käydä lukemassa sitä. Mutta kuka tietää, ehkä vielä joskus intoudut jatkamaan sen kirjoittelua..? :)

   Mutta yhtä kaikki, lämpimästi tervetuloa seurailemaan tänne jatkossakin! :)

   Poista