maanantai 4. marraskuuta 2013

Avoimia oviaElämä kulkee hurjaa vauhtia eteenpäin ja heittää eteen mitä erilaisimpia haasteita ja avoimia ovia. :)

Yksi aivan huippujuttu oli, kun meikäläistä pyydettiin maistattamaan Four Sigma Foodsin Instantteja! Tai tarkemmin siis opettelemaan maistatusstydeemi, jotta voin tehdä hommaa itsekseni myös muualla. Fanitan suuresti FSF:n tuotteita; keittiöstä löytyy Gizmo -blenderi ja kaapista Instantteja ja Bulkeja.. Enpä olisi puoli vuotta sitten uskonut että joku päivä tulisin tekemään hommia firmalle. Huisia!

Mutta tosiaan, olin maistattelemassa Kaisaniemen Punnitse ja Säästä -liikkeessä. FSF:n Teemu auttoi minut alkuun ja jäin lopulta yksin tekemään hommaa. Päivä kului nopeasti ja oli kyllä mukavaa. :) Jatkossa olisi tarkoitus maistatella myös Lahden P&S:ssä, sekä kotiseudullani Satakunnassa.

Tällä viikolla tulee lisää kaikenlaista, kun tiistaina alkaa Anni Sinnemäen Luonto toimii -kurssi, joka perehdyttää ympäristöpolitiikan saloihin. Kurssille oli haku ja ilokseni minut valittiin mukaan. :) Odotan mielenkiinnolla!

...Ja lauantaita odotan erityisen innolla. Silloin minut meinaan löytää Tampereelta kisaamassa Smoothien SM -kisoissa! Aikamoista :)

Mutta nyt takaisin kouluhommien pariin, mahtavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti