sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kesätauon syyHeippa!

Menoa ja meininkiä on riittänyt, ja siinä ohessa blogin päivittäminen on päässyt unohtumaan. Edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt vähän liian suuri tovi. Toisaalta pieni tauko tekeekin välillä hyvää.

Tekemistä on meinaan ollut siksi, että muutan ensi viikolla(!) ensimmäiseen "omaan" kämppään. :) Paikkakuntana on Lahti opiskelupaikan takia. Elokuun viimeisellä viikolla alkaa orientoiva viikko uudessa opinahjossani, Helsingin yliopiston Lahden yksikössä. Syyskuun alusta alkaakin sitten varsinaiset opiskelut, aiheena siis ympäristötiede.

En tosiaan päässyt biologian yhteisvalinnassa biologiaa opiskelemaan, eivätkä korumuotoilunkaan ovet auenneet. Niiden sijasta pääsin ympäristötieteisiin, mikä hetken pureskelun jälkeen on alkanut kiinnostaa itseasiassa enemmän kuin biologia ja nyt olen ihan innoissani! Ympäristötiede/ekologia on aina jossain määrin kiinnostanut, mutten ole miettinyt sitä varteen otettavana vaihtoehtona koskaan. Nyt tarkemmin ajateltuna se kuitenkin on biologiaan liittyvistä ehkä eniten minua, ekologisuus ja ympäristöasiat kun on lähellä sydäntäni. Ja taitaapi se myös olla tärkeä tulevaisuuden ala. :)

Olenkin viime aikoina kallistunut ajattelemaan, että kaikella on tarkoituksensa, saattaa olla että näin oli tarkoituskin mennä. Joka tapauksessa, sopiva asuntokin löytyi etsintöjen jälkeen ja olen senkin suhteen intoa piukassa, kyseessä on meinaan omakotitalon pohjakerros omalla sisäänkäynnillä. Ja talon tontilla on suurehko piha omenapuineen ja kauniine istutuksineen. :) Lisäksi odotan niin kovasti, että pääsen laittamaan pienen asuntoni mieleisekseni. Minimalismin hengessä otan mukaan vain tarvittavan määrän tavaraa, sellaisia mitkä miellyttää juuri itseäni. Muutenkin visuaalisuus ja ympäristön vaikutus omaan oloon on alkanut entistä enemmän tuntua tärkeältä asialta.

Tällainen pikainen kuulumispostaus tällä kertaa. Tekisi niin monesta asiasta mieli kertoa, mutta tällä hetkellä en ennätä. Taidanpa kirjoitella postausideat muistiin ja palata kun sopiva väli löytyy. :)

Aurinkoista elokuuta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti