tiistai 15. lokakuuta 2013

I love me!


Monissa blogeissa onkin varmaan jo ollut juttua viime viikonlopun I love me -messuista. Allekirjoittanutkin kävi lauantaina paikan päällä piipahtamassa - tai oikeammin siellä vierähti useampi tunti. :) Kiertelin lähinnä vain hyvinvointipuolella, kun siellä oli niin paljon kaikkea kiinnostavaa! Ensi vuonna voisi yrittää kahlata muitakin osastoja läpi. ;)

Menin messuille suoraan Lahdesta ja tähtäsin klo 14 alkaneeseen Jaakko Halmetojan luennolle - jonne ehdinkin vain hitusen myöhässä. Luennolla oli meikäläiselle jo tuttua asiaa, mutta uuttakin infoa tarttui mukaan! Mm. kiinostus lakkakäävän aka reishin itse viljelemisestä herätti mielenkiintoni.


Jaakon luennon aikana bongasin yleisöstä itsensä Olli Postin, jolle oli ihan pakko mennä sanomaan käsipäivää (enpä muuten olisi joskus vuosi sitten uskaltanut). Tämä oli ensimmäinen kerta kun näin Ollin livenä, vaikka aiemmin olen paljon lukenut ja kuullut hänestä. Oli tosi mukava jutella ja vaihtaa ajatuksia!


Olli oli menossa Four Sigma Foodsin ständille, jonne itsekin halusin. Siispä sinne. FSF:n messuosasto oli ainakin omasta mielestäni yksi parhaita, visuaalisesti toimiva ja hieno. Mikäs sen parempaa kun sai vielä maistella kaikkia myynnissä olevia Instant -teitä. Erityisesti olen nyt hiljattain tykästynyt Maitakeen, joka on tullut uutuutena ihan tänä syksynä. Nam!Samalla oli upeaa tutustua paremmin tiimiin FSF:n takana. Porukka tekee hommaa selvällä intohimolla, mahtia! Ja ovat vieäpä todella mukaviakin, juttua riitti. :) Sainpa myös hyviä vinkkejä heidän valokuvaajaltaan.Big Tree Farmsin messuosastolla oli raakakakkutaituri Maria Lönnqvist myymässä tekemiään raakaherkkuja. Marian uutiskirje onkin tullut minulle jo pidemmän aikaa ja hän on tuttu monesta yhteydestä netissä. Ja ihanan aurinkoinen, ei liene tarpeen sanoa että oli tosi kiva tavata livenä. :)Messuilta löytyi toki myös Puhdistamo, jonka laadukkaita tuotteita fanitan. Tarttuipa sieltä mukaan messujen ainoat ostokseni: raakakaakaojauhetta sekä ehkäpä parasta maistamaani kookosöljyä. Kaupan päälle tuli vielä sheikkeri ja raakasuklaata. Harmitti kyllä jonkun verran, kun opiskelijabudjetilla ei heräteostoksia kauheasti pysty tekemään, vaikka messuilla oli huikeita tarjouksia. No, ensi vuonna uusiksi!


Puhdistamon osasto oli selkeä ja raikas. Erityisen mukava oli, että koko tiimi pyöri hommissa osastolla. :)
Puhdistamon vieressä ollut HumanTool kiinnosti myös kovasti, nerokas idea! Kyseessä on siis kuin satulatuolin istuinosa, jonka pohja on kaareva. Istuimen voi laittaa tavallisen tuolin päälle ja on kuin satulatuollilla istuisi, ja lisäplussana joutuu tasapainoilemaan ja käyttämään lihaksia. Jäin haaveilemaan moisesta, olisi luennolle tosi hyvä, jossa meinaa ryhti valua kasaan. Istuimen avulla pysyi muutenkin hereillä, kun täytyy pysyä tasapainossa.Kuuntelin vielä toisenkin Jaakon luennon Cocovin alueella. Jaakko oli tuohon mennessä vetänyt muistaakseni jotain 11 luentoa, huhhuh. :)


Jossain välissä näin myös Courage to be happy -blogin Hanna Jormanaisen (jonka smoothiekurssilla olin keväällä). Hanna oli Erkki Palviaisen kanssa edustamassa Life:n ständillä Suomen Voimaruokaa. Sain maistaa herkullista sitruuna-inkivääri-raakasuklaata, joka oli ehkäpä parasta maistamaani raakasuklaata!

Hanna oli ihanan aurinkoinen ja oli kiva tavata jälleen. :) Sanoinpa käsipäivää myös Erkille, josta olen myös kuullut ennenkin! Harmillisesti en huomannut ottaa kuvaa Suomen Voimaruoasta ja näistä sen edustajista.Lopuksi kuva maisemasta, jonka otin junaa odotellessa Pasilan asemalta. Upea auringonlasku suorastaan kruunasi kaiken; tiivistetysti oli aivan supermahtava päivä! En ole ikinä ennen nähnyt livenä ja tavannut näin montaa inspiroivaa ihmistä! Rivien välistä siis voi lukea että minulle messujen paras osa oli tapaamani ihmiset. Eikä ehkä tarvitse sanoa että fiilis on ollut aikalailla katossa viikonlopun jälkeen.. ;)

Tästä on hyvä jatkaa inspiroituneena ja onnellisena. :) Ensi vuonna ehdottomasti uusiksi!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti