lauantai 4. elokuuta 2012

Tuttu naama lehdessä

Käsi alkaa olla jo parempi, eiköhän se tästä pikkuhiljaa parane. Kirjoittaminen on ainakin helpompaa jo. :)  Mutta tosiaan, otsikossa olikin postauksen aihe (tosin se on hieman ristiriitainen sillä kasvojanihan ei ole täällä vielä näkynyt..). Mutta mainitsinkin viime postauksessa, että saan perjantaina vieraita kotiini toimittajan ja kuvaajan muodossa, mutten kertonut että he tulevat Satakunnan Kansasta.

Syynä oli kivikautinen ruokavalioni aka paleo. Heitin nimittäin hetken mielijohteesta toimitukselle juttuidean tästä ja yllätyksekseni siihen tartuttiin! Juttuun haastateltiin vinkistäni Helsinki Paleon Jaakko (Jaska) Savolahtea faktapuolista, mutta hiukan puskan takaa omianikin kokemuksiani haluttiin kuulla. Suostuin lopulta haastateltavaksi Jaakon kannustuksesta (kiitokset hänelle), mutta jännitin hirveästi haastattelua. Koko tapaaminen kuvaamisine ja keskusteluineen menikin tosi nopeasti ohi - näin jälkikäteen mieleen tuli vaikka mitä kaikkea mitä unohdin aiheesta sanoa!

Mutta juttu on nyt ulkona Satakunnan Kansassa. Lehden nettisivuilta löytyy pieni pätkä jutusta, loput itse lehdestä. Luojan kiitos en ole tällä hetkellä paikkakunnalla, en meinaan ainakaan vielä pystyisi lukemaan koko juttua. ;) Mutta olisi huisia jos joku innostuisi kokeilemaan paleota tämän pohjalta tai etsimään aiheesta lisää tietoa!

Allekirjoittanut suuntaa puolen päivän aikoihin sukutaapamiseen täällä pk-seudulla ja saa taas jännäillä syömisien kanssa.. Mutta ei siitä sen enempää. Mukavaa sunnuntaita kaikille! :)

P.s Olli Sovijärven (tuttu Helsinki Paleon podcasteista) haastattelu viljojen ja maidon vaarallisuudesta näkyi Maikkarilla perjantaiaamuna. Eli toisinsanoen aiheena oli paleo. :) Jos koneesta löytyy Windows (toisin kuin allekirjoittaneelta - harmillista syrjintää :/), haastiksen pystyy näkemään Katsomosta, tästä, kohdasta 7.50 muistaakseni.

2 kommenttia :

 1. satunnainen nettisurffailija09 syyskuuta, 2012 04:23

  Katsomoa pystyy katsomaan kyllä myös ilman Windowsia, vaikka MTV3 onkin yrittänyt sen estää. Ohjeita löytyy esimerkiksi tuolta: http://linux.fi/wiki/MTV3:n_Katsomo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olikin ihan uutta tietoa allekirjoittaneelle! Linuxista muutenkin tykkään, vaikkei omalla koneella sitä olekaan (koneena siis Mac). Mutta onneksi veljellä on jo useamman vuoden ollut käyttiksenä Linux, joten taidanpa esittää pyynnön asiasta hänelle.. :)

   Kiitoksia infoamisesta! :)

   Poista