lauantai 21. syyskuuta 2013

Haastetta


Sain New day -blogin Jenniltä haasteen, kiitokset sinne! :)

Tässä haasteen säännöt / The rules of the challenge:
1. Thank the person who gave you this challenge.
2. Answer the 11 questions proposed for you.
3. Make up 11 questions.
4. Share the acknowledgement for 11 blogs with under 200 readers


Jennin kysymykset:

1. Osaatko nauttia elämän pienistä iloista?
Kyllä vain! Joskus se saattaa unohtua, mutta muistuu kyllä ennemmin tai myöhemmin mieleen. Pienien ilojen huomaaminen tuo paljon positiivisuutta ja onnellisuutta jokaiseen päivään. :)

2. Mistä suutut?
Suutun kunnolla harvoin kenellekään ihmiselle. Yleisesti minua sen sijaan suututtaa esimerkiksi yleinen terveydenhuolto, kuinka lääketieteessä ei tarkastella ihmistä kokonaisuutena vaan tuijotetaan yksittäisiä tutkimustuloksia ja viiterajoja. Ihmisessä kaikki vaikuttaa kaikkeen, ei esimerkiksi mieltä voi irrottaa muusta kehosta.

3. Missä olet luovimmillasi?
Sellaiessa paikassa, jossa on hyvä olla. Useimmiten kotona, siistissä ja rauhallisessa ympäristössä.

4. Oletko syksyllä energinen ja valmis kaikkeen uuteen, vaiko syysmasentunut?
Itseasiassa hyvin monena vuotena olen syksyisin vajonnut alakuloon, mutta viime vuodesta lähtien suhteeni syksyyn on muuttunut. Nyt olen innoissani kaikesta uudesta mitä seuraava vuodenaika tuo tullessaan!

5. Mitä söit tänään?
Aamulla söin paistettua sipulia ja pihvin, lisukkeena kurkkua sekä höyrytettynää bataattia ja porkkanaa. Itseasiassa sama setti meni myös lounaaksi + keko hapankaalia. Makeannälkään meni banaani, jonka pilkoin ja sekaan sekoittelin pari lusikallista kookosöljyä, hunajaa ja carob -jauhetta. Illallinen koostui pitkään haudutetusta lihapadasta, jonka lisukkeena perunaa, kesäkurpitsaa ja porkkanaa uunissa paahdettuna. Lisäksi on tullut naposteltua minun karkkiani eli tuoretaateleita ja myös pari appelsiinia.

6. Mitä ruoka/ravinto ensisijaisesti sinulle merkitsee?
Rakennuspalikoita keholleni, hyvää oloa ja jaksamista.

7.Mitä valmistat useimmiten lempikasviksistasi?
Kaikista parasta on uunissa, oliiviöljyssä paahdetut kasvikset (ja juurekset). Erityisesti parsakaali, oi nam!

8. Lemppari suklaasi?
Cocovin Mintturaakasuklaa huitelee omassa suosikkilistassani aika korkealla. :)

9. Oletko aamu- vai iltaihminen?
Aamu. On mahtia nousta aamulla aikaisin ja mennä ulos kävelemään nauttien auringonnoususta. En tiedä juuri parempaa aloitusta päivälle. Ja kun herää aamulla ajoissa, tuntuu että on koko päivä aikaa tehdä kaikenlaista.

10. Mitä mieltä olet luonnonkosmetiikasta ja käytätkö itse?
Olen luonnonkosmetiikan vahva kannattaja ja käytän itsekin. Haluan minimoida synteettiset aineet, joita voi kerääntyä kehooni ja vaikuttaa esimerkiksi hormonitasapainoon. Luonnonkosmetiikka on ns. täyttä tavaraa, oikeasti tehokkaita aineita ilman turhia kemikaaleja.

11. Minkälaisesta musiikista pidät?
Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta eniten tällä hetkellä sykähdyttää letkeät hyvänmielenkappaleet ja pianomusiikki. Esimerkiksi Michael Bublé, Bob Marleyn Don't worry be happy, Raindrops keep falling on my head, Jackson5:n kappaleet.. Uusimmista popkappaleista John Newmanin Love me again miellyttää myös. Eli Lieb on myös uusi virkistävä tuttavuus meikäläiselle. Pakko vielä vinkata ihan mahtavasta paikasta nimeltä Solopianoradio! Sieltä löytyy pelkkiä soolokappaleita pianolla, parasta musiikkia kuunnella vaikka hyvässä flowssa maalatessa.


Omat kysymykseni:
1. Mistä haaveilet?
2. Mikä on suosikkisi makeannälkään?
3. Mitä teet mieluiten vapaa-ajallasi?
4. Mitä mieltä olet luomusta?
5. Miten rentoudut?
6. Mikä on intohimosi?
7. Suosikkihedelmäsi?
8. Oletko maistanut pakurikääpäteetä?
9. Mikä oli tai on lempiaineesi koulussa?
10. Katsotko televisiota?
11. Pidätkö sateesta?

Olen nyt todella tylsä enkä haasta ketään eteenpäin. Kuka tahansa voi kuitenkin napata tästä haasteen blogiinsa, linkkaa kommenttiboksiin jos niin teit! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti