maanantai 10. maaliskuuta 2014

Ilon ja valon markkinoilla 2014Terkkuja Helsingistä Ilon ja valon markkinoilta!

Olin sunnuntaina mukana markkinoilla Four Sigma Foodsin ständillä maistattamassa ja kertomassa messukävijöille Instanteista kahden FSF tiimiläisen kanssa. Päivän aikana ehti myös mukavasti kierrellä muualla markkinoilla ja tutustua uusiin juttuihin ja ihmisiin. Oli ilo huomata, kuinka monta yritystä/näytteilleasettajaa oli paikalla ja kuinka töitä tehtiin aidolla intohimolla. :) Tarkoitukseni oli mennä myös luennoille, mutta jotenkin mielenkiintoisimmat luennot sujahtivat huomaamatta ohi. No, eipä se haitannut kun oli muutenkin aivan mahtava päivä! Tapasin myös paljon tuttuja kasvoja, moikkaisn mm. Olli Sovijärveä ja Erkki Palviaista, ja meninpä ensimmäistä kertaa juttelemaan Biohakkerin käsikirjaakin kirjoittaneelle Teemu Arinalle. Näistä piireistä löytyy kyllä paljon mahtavia tyyppejä. :)

Markkinoilla oli tosi mukava tunnelma, tykkäsin miljööstäkin kovasti. :) Harmi kyllä huomasin napsia muutamat kuvat vasta juuri ennen messujen päättymistä, kun osa oli ehtinyt jo pakata kojunsa pois.. Tässä kuitenkin muutamia paloja!
Goodion raakasuklaat on silkkaa parhautta!


Tiedon Portaat -ständillä viihdyin vähän pidemmänkin ajan - enkä itseasiassa poistunut tyhjin käsin..


Kollaasissa FSF:n pöytä, pala luento-ohjelmia ja yleiskuvaa.


Myös Uskalla Innostua löytyi markkinoilta ja kävin tottakai juttelemassa päävalmentaja Ilkka Koppelomäen kanssa - ja sainpa myös yhteiskuvankin. :) Ilkan kanssa jutellessa tulee aina hyvä mieli ja inspiroitunut olo!

Uusille lukijoille tiedoksi, että olin viime keväänä kyseisen yrityksen Rohkea toteuttaja -valmennuksessa ja se kyllä heitti kerralla elämäni uusiksi. Olen tänä päivänä niin eri ihminen kuin mitä olin vuosi sitten. :) Postaus valmennuksesta löytyy blogista viime vuoden puolelta jos kiinnostaa käydä lukaisemassa. Yhtäkaikki, suosittelen lämmöllä Uskalla Innostuan valmennuksia ja kursseja!


Markkinoilta löytyi myös Paloni, josta olin aiemmin vain lukenut netistä, mutten koskaan ole tutustunut tarkemmin. No nyt pääsi oikein omistajan juttusille!

Palonin valikoimista löytyy laaja kirjo erilaisia käsityöyrittäjien valmistamia tuotteita. Valikoimista löytyi hauskoja ja raikkaita ideoita, hyvällä maulla toteutettuna. Ja laatu. Kyllä huomasi että valmistukseen on panostettu ja ihan varmasti kestävät käytössä pitkään. Itsekin kun käsitöitä rakastan tehdä ja kannustan suomalaista yrittäjyyttä, sekä laadukkaita tuotteitta, en voi kuin nostaa hattua että näin mahtava putiikki on olemassa!
Palonin omistaja, aurinkoinen Minna Särelä. :)

Markkinoiden jälkeen oli aika suunnata takaisin kohti Lahtea. Ohessa vielä pieni sneak peak mitä tuli päivän aikana shoppailtua. Ei mun pitänyt ostaa mitään. Ihan totta!


Kaikenkaikkiaan Ilon ja valon markkinat oli todella positiivinen kokemus! Täytyy pitää mielessä ensi vuotta varten, jos vaan pääsen niin aion todellakin uudestaan mennä. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti