lauantai 22. maaliskuuta 2014

MaadoitusmattoOlen jo pidmmän aikaa ollut kiinnostunut maadoittumisesta. Ensimmäisen kerran kuulin siitä joskus vuosi sitten ja pidin asiaa ihan hölynpölynä - nyt olen vakuuttunut ja koukussa!Toki olen jo kauan tiennyt, että kenkien potkaisu pois jaloista ja paljasvarpain kävely nurmikolla, hiekassa tai metsässä on jostain syystä aivan ihanaa. Tai nurmikolla makoilu hyvää kirjaa lukien.. Nyt ymmärrän ainakin osittain miksi – maadoittumisen vuoksi.


Tiedän että asia saattaa kuulostaa oudolta hippimäiseltä hypetykseltä, koska sellainen käsitys itsellänikin oli. Mielessä oli kovasti epäluuloja, mitä tieteellistä perää asiassa muka voi olla? Mutta kun uutena vuotena pääsin kokeilemaan erään ystäväni maadoituslakanaa, olin lopulta vakuuttunut. Uuden vuoden illan juhlimisen jälkeen maadoituslakanalla makoilu tuntui tavattoman hyvältä ja palauttavalta, se rauhoitti kaikesta hälinästä ja toi voimakkaan ”jalat maassa” -fiiliksen, keskittymisen tähän hetkeen. Uskon, että oma kokemus on tärkeintä eikä myyntipuheet tai vastaavat. Eikä kannata olla omien ennakkoluulojen vanki, vaan hypätä välillä pois omista rajoista ja pysyä avoimena kaikille uusille jutuille. ;) Päätä vasta kokeilun jälkeen mitä mieltä asiasta olet!


Koska talvella ei juurikaan viitsi kulkea paljasjaloin - ellei kovin extreme halua olla – niin maadoitusmatto/lakana on alkanut kuulostaa varteen otettavalta vaihtoehdolta. Ainoa mikä on hidastanut hankkimista, on ollut hinta. Opiskelijan budjetille matot ja lakanat ovat suorastaan sijoitus. Toisaalta ne kyllä kestävät pitkään käytössä ja panostus omaan hyvinvointiin ei tietystikään ole huono juttu.


Niinpä kun Ilon ja valon messuilla huomasin myytävän maadoitustuotteita, aloin taas pohtia maadoituslakanan hankkimista. Ja sain lopulta niin hyvän tarjouksen etten voinut enää jättää väliin. Sain bloginäkyydestä alennusta ostoksistani – mutta korostan että en suosittelisi tai kertoisi mistään, mihin en aidosti itse usko ja kokenut hyväksi. Olen itsekin todella kriittinen ja selvitän asioita aina perinpohjin ennen päätöksien tai hankintojen tekemistä.

No, jokatapauksessa, olen nyt maadoitusmaton onnellinen omistaja! Hankin siis pienen maadoituslakanan, tai pikemminkin peiton. Matto on ollut joka päivä käytössä hankinnan jälkeen: kun olen tietokoneella, käytän mattoa paljaiden jalkojen alla tai läppärin ja käsien alla. Yöllä sen saa mukavasti myös sängyn jalkopäähän ja varpaat pysyy lämpimänä. Ja olenpa istunut sen päällä muuten vaan, esimerkiksi opiskellen tai koruja tehden.

Koulupäivän tai muuten kiireisen päivän jälkeen huomaan oikein kaipaavani hiljaista hetkeä matolla. Myös meditoinnissa se on mainio. :)

Oman mattoni hankin siis Tiedon Portaat -nimisestä yrityksestä. Voin suositella lämpimästi, omistaja Erja on todella mukava ja hänellä on sydän paikallaan!  Maadoitustuotteita voi tilata Tiedon Portaiden verkkokaupasta postikuluitta. Minulta lämmin suositus. :)

Allekirjoittanut ja Tiedon Portaiden Erja. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti