perjantai 16. marraskuuta 2012

Vivobarefoot Neo


Samalla Helsingin reissulla noudin Huuto.netistä huutamani kengät itselleni. Ostin jo kerran eräästä nettikaupasta nämä samat Vivobarefootin Neo -kengät omassa koossani 37, mutta ne olivat auttamattomasti liian pienet. Palautin ne ja tilasin ainoan jäljellä olevan parin kossa 39, jotka taas olivat liian isot. Palautin nekin. Kävikin hirveä lykky kun huutonetistä löyty samat kengät koossa 38! Onnekseni olin ainoa huutaja ja sain kengät suht edullisesti. :)

Näille oli oikeasti tarve, sillä vanhat Boycot -merkkiset vapaa-ajan kengät ostin joskus yläasteella ollessani kahdella kympillä. Niinpä niin, tuolla hinnalla ei vaan voi saada laadukkaita kenkiä ja ne alkoivatkin tänä vuonna luhistua käsiin. Pohjat lähtivät kärjistä irti, tekonahkapinta halkeili ja repeili kärjistä. Mutta nytpä on hyvät kengät tilalle! :)


Kenkien mukana sain alkuperäisen laatikon sekä suojapussit. Niin ja näiden Vivobarefoot -kenkien valmistaja on käsittääkseni Terra Plana, jolta omistan kahdet korkkarit. Tykkään, että laatikkokin on tehty kierrätyspahvista. Ja itseasiassa laatikon sisäpuolella on kiviprintti, ja laatikon voi kääntää ympäri niin, että sisäpuoli onkin ulkopuoli. Siistiä!


Kengät eivät ole täysin mustat, vaan ne on koristeltu keltaisin ja tumman violetein yksityiskohdin. Täytyy sanoa että tykkään jopa enemmän näin kun täysin mustista!


Kengissä on ohuet pohjat, jotka voi ottaa halutessaan pois. Niin kenkien barefoot -fiilis on vieläkin parempi. Itse jätin pohjat vielä paikoilleen, sillä näillä lämpöasteilla ei hirveästi ohuemmilla pohjilla oikein tarkene. Keväällä voisi kokeilla ilman pohjallisia.


Käyttökokemustakin on jo hiukan kertynyt, tuli talsittua oikeastaan koko Hki:n reissu nämä jalassa. Totesin kengät todella mukaviksi ja hyväksi jalassa! Ihanan kevyet, teki mieli suorastaan hypähdellä. :) Barefoot -fiiliskin välittyi mukavasti melko ohuiden pohjien ja leveähkön lestin myötä.

Olivat muuten hyvä myös juostessa, mikä tuli todettua kun junaan piti ehtiä.. :D Askel nousi kepeästi ja juoksutuntuma oli hyvä.


Summa summarum: olen varsin tyytyväinen enkä moitteen sijaa löytänyt. :) Ainoa huono puoli on toinen jalkani, joka on noin puoli numeroa/numeron isompi kuin toinen. Isommassa jalassa ukkovarvas hiukan ottaa kiinni kenkien kärkeen, muttei liian häiritsevästi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti