lauantai 3. marraskuuta 2012

Uusi päivä

Nyt on ihan pakko kirjoitella eräästä huikeasta jutusta, josta olen yhä aivan täpinöissäni.. ;)

Nimittäin minun, harrastelijavalokuvaajan, ottamiani kuvia on printatussa kirjassa! Ja kyseessä on Heidi Kuusiston hiljattain julkaistu esikoiskirja Uusi päivä.

Mitenkö kaikki tapahtui? Noin vuosi sitten Heidi kirjoitteli Quinoaa -blogissaan tarvitsevansa kuvia mm. superfoodeista tulevaan kirjaansa. Otin yhteyttä ja kerroin kiinnostukseni foodien kuvaamiseen. Räpsin itsekseni syksyllä ja muutenkin välillä kuvia smoothieista ja superfoodeista, kunnes alkukesällä kävin Heidin luona kuvaamassa enemmänkin mm. eri ruoka-aineita. Oli todella hienoa tavata Heidi perheineen ja jutella kaikista älyttömän mielenkiintoisista asioista liittyen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. :) Opinkin kuvaussession/vierailun aikana älyttömästi uutta! Itseasiassa kotiinpaluu tuntui suorastaan tylsältä, kun oli niin mukavaa jutella toisten ihmisten kanssa, joilla on samoja mielenkiinnon kohteita.

Muunmuassa tällainen otos löytyypi kirjan sivuilta. :)

Mutta nyt kirja on siis ulkona, ja siellä on ammattilaiskuvaajan kuvien seassa omia räpsäisyjäni! Kun sain kirjan käteeni (omistuskirjoituksella varustettuna, hih), onnenkyynelet tulivat silmiini. Fiilis oli vaan niin uskomaton. Siis minun kuviani. Joita olin katsellut useaan kertaan tietokoneen ja kameran näytöltä. Printattuna. Kirjassa. HUH.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä muutamia kuviani löytyy myös Heidin omilta nettisivuilta. :)

Kyllä elämä vaan on ihmeellistä, en voi muuta kuin olla onnesta soikeana ja kiitollinen. ♥ Kiitos Heidi!

Olen nyt lukenut kirjaa innolla joka ilta ja en voi muuta kuin suositella oikein lämpimästi! Vaikka koen tietäväni aika paljon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista, on kirjassa silti paljon uuttakin asiaa. Ja erityisen hauskaa lukiessa on kääntää sivua ja huomata tuttu kuva.. :)

Mutta toivottelen tässä samalla hyvää pyhäinpäivää kaikille! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti