lauantai 9. maaliskuuta 2013

Herätys talvihorroksesta


Jaahas, herätelläänpä tämäkin blogi pienestä talvihorroksesta. Oikein hävettää kun tullut taukoa pävittämisestä! Mutta nyt uusin voimin pyyhitään pölyt ja jatketaan. :)

Tässä alkuvuoden aikana on tullut uusia tuttavuuksia ruoka-ainelinjalla. Ylläolevassa kuvassa pieni iHerb -tilaukseni, joka sisälsi Ortho Adaptia (lisämunuaisia varten), Madre Bees´n Pomegranate -huulirasva sekä arrowjuurta (nuolijuuri). Ortho Adaptia olen siitä asti vetänyt kun selvisi että lisämunuaisten kanssa on hämminkiä. Madre Bees´n huulirasvoihin olen ennenkin ollut tyytyväinen. Nuolijuuri oli uusi tuttavuus, jota piki hankkia kokeiluun. Se on arrowjuuresta jauhettua väritöntä jauhoa, jolla voi suurustaa esim. kastikkeita.


Toinen uusi tuttavuus on nokkosen siemenet. Näistä kuulin ekan kerran Heikki Ruususen luennolla Woimatilassa. Siemenet kuulemma lisäävät energisyyttä. Kiinnostuin ja ostin Woimatilasta purkin kokeiluun. Annostus on noin 1tl päivässä. Menevät kätevästi smoothien seassa tai päällä. Ehkä vain plaseboa, mutta jotenkin tuntuisi olevan hitusen energisempi olo näitä käyttäessä. :)Kolmas uusi tuttavuus on Four Sigma Foodsin Green Honey+. Ostin taannoin Grouponilta pari lahjakorttia Green Street -kauppaan. Toisen käytin viime vuoden lopulla, ja toisella tarkoitus oli ostaa FSF:n reishiteetä. No, kupongin deadline lähestyi uhkaavan nopeasti ja reishi olikin tilapäisesti loppu. Niinpä otin tilalle tätä.Hunaja sisältää spirulinaa ja propolista.


Spirulinan myötä väri on vähintäänkin mielenkiintoinen. :D Ja kuten purkissa lukeekin, kieli värjäytyy sinivihreäksi tätä syödessä, hih. :) Laitan tätä hunajaa joko smoothien tai teen sekaan, tai sitten otan lusikalla suoraan suuhun. Maussa meni hetki totutellessa, mutta ei mitään ongelmia enää.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti