keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Meikkipussin läpikäyminen


Samalla kun olen käynyt läpi tavaroitani, innostuin myös käymään kosmetiikkatuotteitani läpi. Noin vuosi sitten heivasin kaikki vanhat kynsilakkani pois, ja hankin yhden ihanan Kure -merkkisen lakan, joka pitää sisällään 85% luonnollisia raaka-aineita. Tarvinneeko sanoa, etten ole niitä muita lakkoja sen koommin kaivannut. ;)

Niin, kävin siis läpi kosmetiikatkin. Joskus ala-asteen lopulla/yläasteen alussa alkoi meikkaaminen kiinnostaa ja shoppaillessa oli kiva etsiä halpisvaateketjuista alennuksesta meikkejä. Olen oikeastaan aina ollut melko nuuka, joten en ole koskaan kovin paljoa meikkejä omistanut.. Mutta ainakin luomivärejä tuli ostettua kivoissa väreissä - tosin ne värit eivät huonosta laadusta johtuen koskaan toistuneet luomilla. Olen näitä värejä säilönyt siis vuosia ja aina joskus kerran-pari vuodessa käyttänytkin. Myös muita heräteostoksia on tullut tehtyä, alennuksista lähinnä. Nyttemmin ajatusmaailmani on kuitenkin yhä enemmän suuntaunut luonnonmukaisuuteen.

Niinpä siivouspuuskassani kävin meikkipussin läpi ja yllä olevassa kuvassa pois menevät ja kuvan oton jälkeen pari muutakin jouti pois. Ei siinä nyt hurjasti ole (kun en paljoa omistakaan), mutta tuli kyllä vapautunut olo! Ja todella heitin pois nuo luomivärit. No okei, raaputin itse napit pois ja otin paletin osaset talteen, sillä sain niistä koruidean. :D Muut heitin sellaisenaan pois, sillä tietääkseni niitä ei oikein voi kierrättää.

Kuvassa siis kolme luomiväripalettia, huulikiilto, kaksi huulipunaa, pari huultenrajauskynää ja kynämäinen luomiväri. + kuvanoton jälkeen vanha puuteri, aurinkopuuteri, keltainen kajal sekä ripsiliima menivät myös pois.

Tavoitteenani on omistaa vain luonnonkosmetiikkaa. Aikomus oli hankkia niitä lisää sitä mukaa kun "tavalliset" loppuvat, mutta totesin etten halua iholleni enää normikosmetiikkaa laittaa lainkaan. Enkä oikeastaan tarvitse edes paljoa meikkejä, sillä aktiivikäytössä on vain seuraavat: BareMineralsin mineraalit kasvoille, Lily Lolon poskipuna, Couleur Caramelin maskara sekä Laveran ruskea luomiväri. Enempää en koe tarvitsevani nyt, joten lisää en ole hankkimassa. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti