keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Energiset pari päivää + vinkkiTaas saa olla kiitollinen pari päivää kestäneestä energiaboostista. :) Tosin nyt tuli rysäyksellä sillekin loppu, totaalinen väsähdys. Mutta oli taas ihanaa tuntea se sisällä kupliva virkeys, onni, positiivisus ja ilo. Se, mitä voisi joka päivä olla.

Luulenpa, että vielä on meikäläisellä aika paljonkin opeteltavaa.. Epäilen nimittäin, että väsähdyksen syynä oli ensisijaisesti liika tekeminen. Mutta kun on hyvä fiilis, on vaikea miettiä jarruttamista kun haluaa vaan antaa mennä ihanassa flow'ssa.Eilinen päivä meni tukka putkella, eikä tämä päivä näytä jäävän paljoa heikommaksi. Eilen tuli ravattua ympäri kaupunkia asioilla ja kaupoissa, sekä suoraan sen jälkeen kaverin luokse tekemään pariksi tunniksi kuvakirjaa harjoitusyrityksen vaiheista. Siinä oli oikeastaan se päivä. :D Tänään meni aamupäivä kaupungilla, sieltä kotiin bussilla, yhdeksi kampaajalle (taa piti tunkea jotain tököttejä hiuksiin..) ja nyt iski se totaalinen väsy. Vielä pitäisi jaksaa sinne kaverille mennä, mutta saa nyt nähdä.. Ehkä huomenna.

Mutta se hyvä fiilis, se on niin mieletön. Koko keho on täynnä valoa, energiaa ja onnellisuutta. Hymyilyttää ilman syytä, melkeinpä naurattaa! Nautin täysin siemauksin pilvien läpi pilkahtavista auringon lämmittävistä säteistä ja kaikesta mistä voi vähääkään olla iloinen. :) Tuntuu, että voisi tehdä mitä vain.Mahtifiilistä varmaan edesauttoi eilisiltainen Uskalla Innostua -tiimin järjestämä ilmainen webinaari aiheesta 10 syytä, miksi ihmiset eivät saa haluamaansa. Webinaarista sai taas uusia ajatuksia ja näkökulmia kaikkeen, ihan mahtavaa. Voin siis suositella! Tosiaan olin myös samaisen tiimin liveseminaarissakin viime vuoden puolella, siitäkin jäi kirjoittamatta. Taidanpa ottaa asian työn alle. :)

Vinkvink aiheeseen liittyen: parin viikon päästä on webinaari aiheesta paleoruokavalio! Äänessä Ilkka Koppelomäen lisäksi Helsinki Paleo -sivuston Jaakko Savolahti, jonka muuten olen tavannutkin ihan livenä. ;) Klikkailkaapa itsenne mukaan ja laittakaa päivä ja kellonaika muistiin: Tiistai 22.1.2013, klo 20-21! :)


Mutta palaillaan taas uusin postauksin, meikäläinen taitaa ottaa nyt rauhassa lopun päivää ja levätä kun keho sitä tuntuu pyytävän.. Mukavaa keskiviikon jatkoa! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti