tiistai 1. tammikuuta 2013

Joululahja itselle


Olen haaveillut laadukkaasta blenderistä siitä asti, kun syvennyin kunnolla smoothieiden maailmaan. Pari kuukautta yli vuoden päivät olen blendaillut lähes päivittäin smoothieita Moulinexin blenderillä. Siinä ei ole ollut mitään vikaa, mutta kun kerran on saanut kokea oikealla blenderillä tehdyn samettisen smoothien tuntuman, ei voi olla vertailematta oman blenderin tuotoksiin.

Aloinkin syksyllä säästämään rahaa Vitamixiin. Päätin laittaa syrjään kaikki rahat, joita itse ansaitsen esim. kirppismyynnistä.


Kuitenkin kävi niin, että Gizmosta oli mukava tarjous. Olin siitä lukenut, mutta ajattelin Vitamixin olevan se "ainoa oikea". Lueskelin kuitenkin lisää käyttökokemuksia ja aloin yhä enemmän kallistua Gizmon kannalle. Jos Jaakko Halmetojakin sitä suosittelee, ei se ihan susikaan voi varmaan olla.. Lopulta tein päätöksen ja laitoin tilauksen menemään. :)
Ja nyt voin yksinkertaisesti sanoa olevani rakastunut. Jopa esim. vadelmien siemenet menevät ihan pieneksi. Ja koostumus, se todella on samettinen! Joka kerta. Ahh.

Lisksi käyttö on helppoa, kun painaa vaan yhtä nappulaa, niin kone käy 35 sekuntia. Se aika on tuntunut ihan riittävältä. Lisäksi löytyy myös pidempiä blendausaikoja, sekä nappula jota voi itse pitää pohjassa niin kauan kuin haluaa blendata.


Hienosti otin kuvan kun aineet oli ladattuna koneeseen, mutta lopputuloksesta en muistanutkaan ottaa kuvaa. Eiköhän sellainenkin tule vielä joskus. :)

Pari miinustakin laitteesta löytyi. Kansi ei aina pysy kunnolla paikallaan, ja lisäksi haisee ikävästi muovilta. Alussa myös kannu haisi, mutta onneksi se pesun jälkeen alkoi haihtua.

Muuten olen kyllä ollut tyytyväinen. :) Olen ihan innoissani kokeillut eri aineita ja aina saa hämmästellä kuinka sileää jälkeä tulee. Me likes!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti