perjantai 10. toukokuuta 2013

Herukan lehtiä


Kevät tulla porskuttaa. Rakastan kevättä, kun saa havannoida sen ensimmäisiä merkkejä. Kevät on aina yhtä ihmeellinen ja upea kokemus.

Kevääseen kuuluu myös pihatyöt. Niinpä otin tässä pari päivää sitten oksasakset käteen ja parturoin pihamme puna- ja mustaherukkapuskia etteivät aivan "ylikasva". Oksia tuli iso läjä ja tuntui kurjalta heittää ihan kaikki pois.

Niinpä keksin tuoda oksia myös sisälle maljakkoon odottelemaan lehtien aukeamista. Ensin täyttyi yksi maljakko. Risuja oli vaan niin paljon, että otin pari muutakin maljakkoa... Ja lopuksi niitä oli kolme (+vesilasi). Hups.

Oksien ei ole tarkoitus olla vaan koristeena. Kun lehdet avautuvat, otan ne omaan käyttöön: syötäväksi. :) Nuoret lehdet ovat ihanan raikkaita ja miedon makuisia. Oivaa salaatti- tai smoothieaineista! Ja kyllähän ne ihan nättejäkin ovat. :)






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti