sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kohti Lahtea!

Meikäläinen lähtee tänään kohti Lahtea ja huomisia korumuoitoilun valintakokeita. :)

Oli hauska muuten tajuta, että nykyisin matkalle lähtiessä suurinpiirtein tärkein asia on mukaan otettavat ruoat, lisäravinteet ja superfoodit. :D Missään nimessä ei voi unohtaa ainakaan probiootteja, Ortho Adaptia ja ruuansulatusentsyymejä.. Ruokavalioni (paleo) yliherkkyyksinen huomioiden fiksua on myös varustautua eväillä. Ohessa siis mukaan kokoamani valintakokeiden selviytymispaketti:



Evääksi tai välipalaksi kuivattua mangoa, taateleita, kookoslastuja ja raakasuklaata. Suorituskyvyn boostaamiseen taas löytyy Four Sigma Foodsin teitä: Brain Poweria aka Lion's manea ja Reishiä. Lisäksi vielä Swedish herbal instituten Arctic root shr-5:ttä, joka tuli ilmaisnäytteenä iHerbistä. Tätä otettuani huomasin selkeän eron ainakin keskittymiskyvyssä - sitäpä juuri kokeissa tarvitsee. :)

Itse kokeet ei tällä hetkellä jännitä, teen parhaani ja se riittää. Sen sijaan hiukan mietityttää, että jos kesken kokeiden iskee älytön uupumus, kuten viimeksi eilen. Välillä tällaisia väsähdys/uupumuskohtauksia iskee nurkan takaa, eikä niille voi mitään. Ja ovat siis sinänsä "normaaleja", liittyvän lisämunuaisuupumukseen sekä kilpirauhasen vajaatoimintaan. Mutta sille ei voi mitään jos näin käy. Mieli avoimena olen lähdössä ja uskon, että kaikki kääntyy parhain päin. :)

Saattaa olla että saan ajastetuksi ainakin yhden postauksen, mutta palaillaan viimeistään kokeiden jälkeen. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti