maanantai 27. toukokuuta 2013

H-FactorissaTerveisiä H-Factorista!

Tosiaan sunnuntai vierähti Kalastajatorpalla Joseph McLeondon III:n H-Factor -seminaarissa. Päivä kului hurjan nopeasti, mutta oli hauskaa! (Lisää Josephista voi lukea esim. tästä)

Päivä alkoi rekisteröitymisellä ja vastassa oli liuta iloisia Uskalla Innostua tiimiläisiä. :) Hetken päästä suunnattiin saliin ja tapahtuma alkoi tunnelman keventämisellä: tanssittiin villisti menevän musiikin tahdissa. :D Pitäisi ottaa tavaksi, kun tuli niin hyvä fiilis!

Joseph tuli lavalle alkurytmittelyjen jälkeen. Tuli heti aluksi huomattua, että herralla riittää niin energiaa kuin huumoria! Päivän aikana tuli paljon tiukkaa asiaa ja muistiinpanoja tuli kirjoitettua tiuhaan. Teimme myös harjoituksia ja aina välillä virkistäydyttiin jammailemalla. :)


Noin puolivälissä oli ruokatauko ja lopulla vielä toinen, lyhyempi tauko, jonka aikana sai hiukan tutustua Josephin muihin seminaareihin. Huomasin, että tuon tauon aikana ihmiset kävivät ottamassa yhteiskuvia Josephin kanssa ja totesin että minä myös haluan! Niin sitä mentiin ja sain kuin sainkin yhteiskuvan. ;)

Minä ja Joseph! (näytänpä muuten oudolta tässä kuvassa.. :D)
Ihan btw, heitäpä arvaus Josephin iästä. Itse veikkasin jotain 35-40 kieppeillä.. Väärin meni. Oikea vastaus on 60. Kuusikymmentä. En voi muuta sanoa kuin huh!

Minä ja Ilkka. :)
Päivä oli mahtava ja hymy herkässä. :) Lopuksi vielä jäin juttelemaan muutaman tuttavan kanssa ja pääsin myös yhteiskuvaan päävalmentaja Ilkka Koppelomäen kanssa. Kuten sanottu, hymy korvissa! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti