sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Siivouspäivä


Nyt kun tuli sopiva väli, sain muokattua ottamiani kuvia lauantaisesta Siivouspäivästä. :) Ilma oli mukava, ihmiset oli hyväntuulisia ja yleisesti mahtava tunnelma!

Olimme liikkeellä aika aikaisin, joten näissä kuvissa ei vielä näy niin paljoa porukkaa mitä päivemmällä oli. Kuvat ovat siis Kalliosta. Kävimme myös Ruttopuistossa, mutta jotenkin tuo Kallion kirppistunnelma kolahti enemmän. :) Sieltä myös löytyi enemmän ostettavaa.

Erityisesti puistoista siis löytyi myyjiä. Mikäs sen mukavampaa kun levittää nurmikolle viltti ja tavarat siihen esille, ja istua sekä nauttia päivästä. Voisi ehkä ensi kerralla itsekin laittaa kirppiksen pystyyn. :)Luin myös Kemikaalicocktailin facebook -sivuilta, että Suuren ja mahtavan työhuoneellakin vietetään kirppispäivää. Olen miettinyt että siellä olisi kiva käydä siellä ja tavata Noora livenä, joten sinne siis!


Työhuone oli helppo tunnistaa: ikkunassa komeili Kate Moss ilmapallojen kera. :D


Tosiaan olimme aika aikaisin liikkeellä, joten kirppistä ei ollut vielä varsinaisesti avattu. Suunnitelmissamme oli jatkaa matkaa muualle Helsinkiin, joten pistäydyin kuitenkin, vaikka vähän etuajassa. :) Lopuksi räpsin vielä kuvia.Esillä oli myös Erikan (Erika Works) hienoja koruja.Kemikaalicocktailin blogissakin ihastelemani viherseinä oli aika mahtava myös livenä!


Noora päivittämässä Facebook -sivua. :)


Kaikki ei tosiaan ollut vielä valmista, mutta löysin silti jotain mukaanikin. Plussaa oli sovitusmahdollisuus työhuoneen takana!


Ihana Noora suostui vielä kuvaan. :) Oli tosi hienoa tavata hänet livenä! Ja aivan yhtä pirtsakka ja iloinen, millaisen kuvan olinkin saanut blogin kautta.

Sellainen päivä oli se, pitkä, mutta todella kiva. Saisi olla Siivouspäiviä useamminkin! On niin paljon kivempi ostaa asioita livenä, kun voi kysellä myyjältä lisätietoa ja ehkä vähän tinkiäkin jos ostaa useamman tavaran. Myös myyjän tyyliä katsomalla saa osviittaa millaisia vaatteita hänellä saattaa olla myynnissä. Suosittelen lämmöllä menemään Siivouspäivänä kiertelemään tai pystyttämään oman myyntipisteen. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti