tiistai 18. joulukuuta 2012

Flunssa tuloillaan

Kuten eilen tuli mainittua, flunssa uhkaa iskeä kunnolla. Kaikkea sitä pitääkin tuoda reissulta mukanaan.. Syytän painavan laukun lumihangessa kiskomisesta noussutta hikeä ja samaan aikaan niskaan satanutta kylmää lumipyryä.

Anyways, havaittuani oudon kurkun kuivuuden muuttuneen kaktukseksi otin flunssankarkotuskeinot käyttöön. Kotiin päästyäni nassuun meni pakuri-inkivääriteetä (kuumaa pakuriteetä johon sekaan Pukan Three ginger -teetä), inkivääriä sellaisenaan imeskellen, hunajaa lusikalla suoraan suuhun (nam), kalaöljyä.. Lisäksi smoothieen meni suurempia määriä glutamiinia, luonnollisista lähteistä valmistettua c-vitamiinijauhetta (jossa mm. acaimarjajauhetta), lucumaa, marjoja ym. superfoodeja mitä sattui löytymään. Lisäksi lämpimän ruoan sekaan meni reilusti kurkumaa ja valkosipulia. Ja inkivääriä.

Iltaa kohden kurkkukipu tuntui hiukan hellittävän, mutta aamuyöllä herätessä se oli taas entisensä. Kunnon heräämisen jälkeen olikin taas aika tankata samoja aineksia kuin eilen. Nyt kurkku ei ole ihan niin kipeä, mutta karhea kyllä. Ja nokka meinaa vuotaa. Mutta vastaan taistellaan! ;) Aseina lepo&nukkuminen, jotta keho saa tehdä itse parhaansa. Ja sen tukemiseksi ravinteiden tankkaus luonnollisista lähteistä. Toivotaan, että menisi lenssu ohi hieman kevyempänä versiona, mutta eihän sitä koskaan voi tietää.. Hmm. Täytynee vielä lukaista uudestaan Chris Kresserin flunssanhoito-ohjeita, jos sieltä vielä löytyisi jotain kokeiltavaa.

Perästä kuuluu miten käy. Onneksi nyt voi hyvällä omalla tunnolla käyttää aikaa Paranemisen avain -kirjan lukemiseen. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti