sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Kuumeilua ja linkkivinkki

Olin viime viikon perjantaista keskiviikkon visiitillä veljeni luona pk-seudulla. Reissuun kuului muunmuassa todella hyvä Uskalla Innostua -seminaari, josta kirjoitan lisää kunhan jaksan.

En tiedä oliko syynä tämä reissu vai mikä, mutta nyt viime perjantai-illalla oli vähän outo olo. En ollut oma itseni ja kiukuttelin ihan turhasta, tulipa poruakin väännettyä. Lauantaiaamuna olo tuntui kuumeiselta, kipeältä. Lämpöä olikin hieman, 37.2°C ja nenä vuoti aavistuksen. Pahus, flunssa siis!

Laitoin heti pakurikääpäteen (pakurista lisätietoa tästä) tulille ja tein myös tuttuun tapaan smoothien, johon lisäsin erityisen paljon eri superfoodeja. Join teetä pitkin päivää eikä muuten tullut mieleenkään, että ottaisin särkylääkkeettä. Nykyään nimittäin uskon, että kuumeella on selkeästi jokin syy, ja eiköhän nyt se syy ole kehon puolustuksen aktivoituminen. Niinpä olen levännyt ja antanut kehon tehdä itse parhaansa. :)

Viime yönä tuli nukuttua ennätykselliset 11 tuntia, mitä en ole ikinä aiemmin nukkunut. :D Tänään on yhä ollut lämpöilyä, joten lepolinjalla jatketaan. Huomasin muuten, että kovasti tekisi mieli jotain makeaa. Ennen on aina kipeänä tullut syötyä karkkia ja sipsiä helpottamaan kurjaa oloa, mutta nykyään uskon niiden vain pahentavan oloa. Niinpä nappaan suuhuni ennemmin palan raakasuklaata ja rusinoita. :)

Olossa ei tällä hetkellä ole hirveästi muutoksia, mutta huomenna on onneksi uusi päivä. Tänään aion lipittää vielä lisää pakuriteetä, johon lisäilen mm. inkivääriä ja muita lämmittäviä mausteita.


Loppuun vielä vinkki todella hyvään ja ajatuksia herättävään tekstiin nimeltä Kannattaako sinun noudattaa ravintosuosituksia? Tsek tsek vielä video tekstin lopusta, loistava sekin! Vaikka voin sanoa tietäväni yhtä sun toista, niin tässä kirjoituksessa tuli myös uutta asiaa meikäläisellekin. Suosittelen oikein lämmöllä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti