lauantai 1. joulukuuta 2012

Kokeilussa Instant Brain Power


Kuten taisinkin mainita, Univeral Stonen lisäksi GreenStreetin paketissa tilasin myös Four Sigma Foodsin Brain power -teetä. Olen lukenut näistä teistä monesta paikasta ja olen ollut kiinnostunut jo kauan. Nyt sain vihdoinkin hankittua itselleni kokeiluun yhden. :)

Kaikki Instant -teet ovat
- Performance
-Longevity
-Immunity
-Brain Power
Näiden teiden idea lyhykäisyydessään on, että ne kaikki sisältävät jotain lääkinnällistä sientä. Ei kannata pelästyä tuota nimitystä, sillä näitä sieniä on käytetty jo iät ja ajat. Varmaan tunnetuin lääkinnällinen sieni Suomessa on tällä hetkellä pakurikääpä, josta itseasiassa on tulossa Jaakko Halmetoja kirjoittama kirjakin. :) Itseltänikin löytyy kaapista pakurijauhetta, josta hauduttelen teetä.

Kuitenkin, tässä Brain Power -teessä sienenä on Lion's mane, josta voi lukea lisää vaikka tästä. Muita ainesosia ovat mm. lakritsinjuuri ja stevia. Tee maistuu mielestäni ihan hyvältä ja sopivan makealta, mutta vaatii ehkä hiukan totuttelua. Erityisesti tykkäänkin lisätä tätä normiteen joukkoon, jolloin maut sekoittuvat kivasti. :) Teen juomisen jälkeen muuten tulee skarpimpi ja virkeämpi olo, joten selvästi se jotenkin vaikuttaa.


Tuotteiden koko idean lisäksi ihastuin kovasti myös visuaaliseen ilmeeseen. Ulkonäkö on todella tyylikäs ja hyvällä maulla tehty! Sama toistuu firman nettisivuillakin. Samoin mainio, idean esittelevä video kannattaa tsekata. :)


Tämä ei siis ollut maksettu mainos, ihan omilla rahoilla ostin teeni. ;) Olen vaan aidosti vaikuttunut tuotteista sekä firman filosofiasta ja voin suositella lämpimästi. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti