perjantai 14. syyskuuta 2012

Hattu

Kirjoittelin aiemmin kilpirauhaspaneelin tuloksista, että niissä oli mielestäni jotain pielessä. Noh, ei kannattaisi alkaa itse analysoimaan labratuloksia netin avulla ja ahdistumaan, sillä lääkärin mukaan kaikki olikin ok. :) En sitten tiedä mikä selittää muita oireita (kuten sen että minun on hyvin vaikea saada hivutettua painoani ylemmäs - niin oudolta kuin kuulostaakin), ehkä vaan kova stressi, jota oli varsinkin koko lukion viimeinen vuosi..? Nyt välivuotena on onneksi mahdollisuus ja aikaa toipua siitä.

Mutta sitten ihan muuta asiaa:


Nappailin eräs ilta Kungsön mökissä ollessamme paremmat kuvat hatusta, joka vilahti Ahvenanmaan reissukertomuksen kuvissa. Kyseinen yksilö tarttui siis mukaan Godbyn Emmauksesta kuudella eurolla. :) Löysin tämän miesten puolelta, mutta mikäpä sitä estäisi etten voisi käyttää. Tykkäänkin tästä todella paljon!

Olen aiemmin hankkinut pari samantapaisia fedora -hattuja, mutta niitä ei ole vain jostain syystä tullut käytettyä. Tälle taas on löytynyt jo koko rahan edestä käyttöä sen vähän aikaa mitä olen omistanut tämän. Harmi että näin syksyllä hattua ei enää oikein voi käyttää, sillä tuulee liikaa.. Mutta ensi kesänä taas.


Vihreässä nauhassa on hiukan tahroja, mietiskelin juuri että saisiko niitä jotenkin putsattua.. Eivät ne kuitenkaan kovin paljoa ainakaan itseäni häiritse. :)


Liekö entisen omistajan nimikirjaimet?


Ei mitään havaintoa mitä tuo sana meinaa - vai olisiko merkki?


Tässä kuvassa tuon materiaalin käsittää ehkä vähän selkeämmin. Se on tuollaista verkkomaista, läpikuultavaa kangasta. Vähän kuin niintä tms. Erityisen kiva juttu on, että vaikka hattu oli tungettuna moottoripyörän ahtaisiin laukkuihin, se kuitenkin aina palautti muotonsa. Jännä asia, mutta erityisen hyvä!

Ehkäpä tämän myötä alan käyttää hattuja enemmänkin.. :) Muita hatuista innostuneita?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti