torstai 13. syyskuuta 2012

Viikonlopun kirppislöytöjä


Tykkään kovasti käydä kirppiksellä, ja meillä onkin isän kanssa tapana käydä parina viikonloppuna kuukaudessa muutamalla kirppiksellä kiertelemässä. Viime viikonloppuna tuli taas koluttua pari paikkaa, ja jotain löytyikin!
Armeijanvihreä neuletakki, 100% villaa. 2 euroa. Parhautta.

Jep, koko on usemman numeron isompi mitä yleensä käytän, 44, mutta ajattelin, että tähän on ihana hautautua talven pakkasilla. :) Vaate tuntuu laadukkaalta saumoja myöten, nappilistassakin on vahvike. Liekö oikeasti ollut joku armeijavaate? Yhtäkaikki, tykkään ja lujaa.


Sama väriteema jatkuu. :D Eikä siis mitenkään tietoisesti!

Pohjaväriltään vihreä villahuivi, hintaa löytyi joku 2 euroa. Villahuiveja ei voi olla liikaa, niille tulee talvella kuitenkin käyttöä. Huivi on ihan kuin uusi, ja tuntuu myös laadukkaalta. :)


Kovasti onkin maanläheisten värien painotusta tällä kertaa... Eipä siinä mitään, maanläheiset värit kuuluvat suosikkeihini.

Eräästä pöydästä löytyi The Earth Collectionin jakku parilla lantilla. On vieläpä uusi, ei voinut jättää ottamatta.

Ja sokerina pohjalla: kengät.

Kyseessä Vintro -merkkiset ihanuudet. Yleensä kun löydät jotkit kivat kengät, pirautan veljelle ja pyydän googlettamaan netistä vähän tietoa kenkämerkistä, jos se ei ole aiemmin tuttu. Tästä merkistä paljastui seuraavaa:

"Vintro valmistaa suomalais- espanjalaisella suunnittelutiimillä persoonallisia ja omaleimaisia jalkineita naisille. Sen tavoitteena on tarjota normaalista poikkeavan näköisia kenkiä, hyvällä lestillä ja mukavuudesta tinkimättä. Vintron kengät ovat nimensämukaisesti yhdistelmä vintagea ja retroa. Kengät valmistetaan perinteitä kunnioittean laadukkaista materiaaleista pienellä perhetilalla Espanjassa." lähde


No, en nyt noista väittämistä ihan takuuseen menisi, mutta uskallan väittää, että ladukkuuden yleensä tunnistan näppituntumalla. Ovh näillä kengillä on muuten satasen kieppeillä.

Väri: ihana, materiaali: nahka, malli: kiva, koko: sopiva, hinta: 5 euroa. Eipä siinä paljoa tarvinnut miettiä, nyt kengät asustavat kenkäkaapissani. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti